kas?kur?kad?

piektdiena, jūnijs 18, 2010

Dzīve kā košums


Hola, mi amiga!


Dzīve kā košums - laikam Mārtiņam Freimanim rakstot šo dziesmu bija pamatots iemesls pielietot tekstā šos vārdus. Ja Tu pats vēlies tad Tu spēj mainīt savu dzīvi, ja ne par visiem 100 grādiem, tad par 45, vai 90 noteikti. Pēdējā laikā sastaptie cilvēki ir atvēruši manas acis un redzējumu uz dzīvi. Un vēl jo vairāk, vakardienas ilgās sarunas ar sen neredzēto draugu mani sāka iedvesmot atvērt vēl un vēl jaunas lapas savas dzīves kladītei. Izklausās viss kā no filmas "The Secret" - iedvesmo sevi. Jo pozitīvāks redzējums uz dzīvi, jo vairākas durvis Tev veras vaļā un rodas gan apņēmība, gan ticība sev. Jā, mēdz būt slikti, bet nedrīkst aizmirst, ka vienmēr pēc melnās svītras ir jānāk baltajai un visas problēmas un likstas mūsu dzīvē māca mums to, kā būt stiprākiem, norūda mūs. Ir jāprot riskēt un ir tas jādara, jo ne velti saka, ka tas kurš neriskē nemēdz dzert šampanieti.

Bet laikam jau tas viss ko rakstu kādam liksies tik notrulināts un tā kā veca tēma par ko nav vērts diskutēt, bet es zinu, ka būs arī kāds kurš šo visu lasot mazliet pacelsies no zemes un sarosīsies, tāds ir mans mērķis.

Tātad - klausāmies labu mūziku, skatāmies labas filmas, protams tā kā ir vasara- pavadam vairāk laiku pie dabas- iesaku jūru - un protams, vairāk smaidam!

Piedāvāju jums kaut ko pozitīvismam: